Indul a házhoz menő lomtalanítás !

HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

 

A Városi Szolgáltató NZRt. lakossági előfizetők részére évente egy alkalommal házhoz menő lomtalanítási lehetőséget kínál. Társaságunk a lomtalanítás alkalmával a családiházas partnereinknél az ingatlan elé kikészített, háztartásban feleslegessé vált lomhulladékokat gyűjti össze és szállítja el. Szállítási igényüket 2021. 06.hó 30.nap-ig Ügyfélszolgálatunkon jelezhetik, személyesen a Szentendre, Duna korzó 25. szám alatt, telefonon a 06-26-300-407-es telefonszámon, vagy elektronikusan az ugyfelszolgalat@szentendre.hu email címen. A beérkezett igények feldolgozását és teljesítését 2021. 07.hó 01.napjától kezdi meg Társaságunk, kollégánk jelentkezéséig kérjük türelmüket.

A fentiektől eltérő időpontban nincs lehetőség házhoz menő lomtalanítást rendelni. Azon ügyfeleink, akik lemaradtak az időpontról, Ők a hulladékudvarban adhatják le fölösleges lomhulladékukat.

 

A lomok kihelyezésének módja:

 

A lomhulladékot az előzetes időpont egyeztetést követően a megbeszélt napon legkésőbb reggel 6 óráig kell kikészíteni. Kérjük, hogy a lomokat a lakóháza előtti, járműveinkkel jól megközelíthető közterületre helyezzék ki, ami maximálisan 2 m3 lehet. Kérjük, hogy a kihelyezett hulladék ne akadályozza a gyalogos- és gépjárműforgalmat.  Az esetleges többletmennyiséget munkatársaink fényképfelvétellel igazoltan továbbítják a Rendészeti Igazgatóság kollégái felé. A limit mennyiség felett otthagyott hulladék eltakarítása a megrendelő feladata, ennek elmaradása szabálysértési eljárást vonhat maga után. A kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kérjük kihelyezni. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az előzetes időpontegyeztetés nélkül kihelyezett lomhulladékot nem áll módunkban elszállítani.

Az időpont egyeztetés nélkül kihelyezett lomhulladékot kollégáink nem szállítják el.

 

Kérjük, hogy ne helyezzenek ki lomtalanításkor:

 

 • a háztartásokban naponta képződő kommunális hulladékot
  • ipari, mezőgazdasági, szolgáltatatási tevékenység következtében keletkező hulladékot
  • veszélyes hulladékot (festékmaradék, olaj, fénycső, akkumulátor stb.)
 • elektronikai készülékeket (tv, hűtő, gáztűzhely)
  • építési, bontási törmeléket (sitt), ideértve az ablaküveget is
  • zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű)
  • szénport, hamut, földet
  • elkülönítetten gyűjtött üveg, papír, műanyag és fém hulladékot
  • gumiabroncsot, gépjárműroncsot és egyéb járműalkatrészeket

 

A fenti hulladékfajták – kommunális és ipari hulladék kivételével – a hulladékudvarban (2000 Szentendre, Szabadkai utca 9.) adhatók le.

 

 

 

 

FŐVÁROSI KÖZTERÜLET-FENNTARTÓ NZRT.

VÁROSI SZOLGÁLTATÓ NZRT.