Járványügyi munkacsoport összefoglalója

Kedves Falubeliek!

Az üzenet alatti linkre kattintva találják Pilisszentlászló járványügyi munkacsoportjának összefoglalóját, amely a tegnapi megbeszélés eredményeképpen minden résztvevővel egyeztetve született meg.

Holnap (kedden) nyomtatott formában is elérhetővé tesszük, de meg szeretnénk kérni mindenkit, hogy addig is segítsen a tartalmáról tájékoztatni azokat, akik nem tagjai a Facebok csoportnak.

A tájékoztatást – elnézést, ha ezt fölöslegesen írom le, de fontos – egy háztartáson belül, illetve telefonon, lehetőleg konkrétan a szöveg felolvasásával ajánljuk, mert azt tapasztaljuk, hogy ebben a sok bizonytalansággal terhelt helyzetben minden megfogalmazásra, hangsúlyra oda kell figyelni.

Az egyik legfontosabb teendőnk az előírások betartása mellett az, hogy higgadtságunkat megőrizve minden szinten segítsünk az idősebbeknek, valamint hogy megelőzzük a bárminemű pánik kialakulását.

Ebben továbbra is bízunk mindenki felelősségteljes együttműködésében.

Kérjük, fogadják Önök is bizalommal a tájékoztatónkat és személyes megkeresés formájában forduljanak hozzánk esetleges kérdésekkel, javaslatokkal.

10 pontban a helyzet

Szeretettel,
dr. Tóthfalusi Anna