Lakossági fórum – településfejlesztési és településrendezési eszközök teljeskörű felülvizsgálatáról

M E G H Í VÓ

Pilisszentlászló Község Önkormányzata

Pilisszentlászló Község településfejlesztési koncepciója és településrendezési eszközeinek

teljeskörű felülvizsgálata kapcsán – partnerségi egyeztetés keretében –

2018. október 16-án, kedden 18 órai kezdettel

LAKOSSÁGI FÓRUM – ot tart,

melyre ezúton meghívom!

 

A lakossági fórum helye: Szlovák Közösségi Ház

A településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök készítése egyszerre történik, ennek megfelelően az egyeztetési eljárás egy eljárásban történik, a teljes eljárás szabályai szerint.

A teljeskörű felülvizsgálat – valamennyi elkészítendő dokumentum esetén – Pilisszentlászló Község teljes közigazgatási területét érinti.

A felülvizsgálat elsődleges célja az, hogy Pilisszentlászló Község településrendezési eszközei az eltelt időszak változásaira reagálva, korszerűen, az országos jogszabályi környezethez illeszkedően, továbbá közérthetően és a lehető legegyszerűbb formában határozzák meg a településrendezés kereteit a teljes közigazgatási területen.

A Partnerek a településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök felülvizsgálatához kapcsolódóan javaslatot, észrevételt, véleményt fogalmazhatnak meg 2018. október 26-ig az alábbiak szerint:

  1. papíralapon a Polgármesternek címezve, Pilisszentlászló Község Önkormányzata címére (2009 Pilisszentlászló, Szabadság tér 1.) történő megküldéssel, vagy
  2. elektronikus levélben az onkormanyzat@pilisszentlaszlo.hu e-mail címre történő megküldéssel.

Bővebb tájékoztatás itt olvasható. 

Tóth Attila

polgármester