Tájékoztatás a hulladékudvar részleges megnyitásáról
A koronavírus megbetegedések okán kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. több szolgáltatását felfüggesztette vagy ütemezte át a kommunális hulladék elszállításának biztosítása érdekében. Figyelemmel kísérve az országos operatív törzs tájékoztatását, figyelembe véve a lakossági igényeket az alábbiakban tájékoztatjuk ügyfeleinket a szentendrei hulladékudvar részleges megnyitásáról.

2020. május 04-én reggel 9:00-tól részlegesen megnyitjuk hulladékudvarunkat (2000 Szentendre, Szabadkai utca 9. szám) az alábbi megkötések mellett:

·       belépés csak lakossági ügyfelek részére

·       a hulladékudvarba történő belépéskor kötelező a szájmaszk és kesztyű viselése

·       jelenleg csak zöldhulladék átvételére van lehetőség

·       ingyenesen leadható éves maximális mennyiség 3 m3

·       azonban többlethulladékot a fenti mennyiségen túl jelen pillanatban még fizetés ellenében sem áll módunkban átvenni

·       a beléptetés egyesével történik, az udvaron egyidőben az ügyfelek közül 1 fő és 1 fő kísérő tartózkodhat

 

A belépéshez időpont egyeztetés szükséges a 06-20-440-5284-es telefonszámon, amely a rendkívüli helyzetre való tekintettel már most a hétvégén is hívható az alábbiak szerint:

 

2020. május 01. péntek 8:00-14:00

2020. május 02. szombat 8:00-14:00

2020. május 03. vasárnap 8:00-14:00

 

Ezt követően időpont csak munkanapokon 7:00-15:00 közötti időszakban egyeztethető. Az időponttal nem rendelkező, a vállalhatatlan hangnemben és stílusban kommunikáló ügyfeleket nem áll módunkban kiszolgálni. 
 
Fenti biztonsági intézkedések betartása ügyfeleink és kollégáink egészségének megóvása érdekében történik. Az udvar újbóli megnyitása kapcsán nagy érdeklődésre számítunk, így esetleges várakozás alkalmával kérjük türelmüket.

 

Közreműködésüket köszönjük.

 

Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.